Gelato & Latte

Видове специално кафе

 В Gelato&latte държим на доброто кафе, затова предлагаме специално кафе. Характерното за специалното кафе (specialty coffee) е, че се предлага в малки количества, от подбрани реколти с високо качество и специално изпечено.

Специалното кафе в Gelato&latte (еспресо, капучино и лате) сервираме с краве, биволско или ядково мляко по избор. На място приготвяме и филтър кафе. Ако пък искате да се насладигте на кафе и сладолед едновременно, можем да ви предложим Афогато - кафе с топка сладолед по избор.

 

Bad coffee - ZERO Tolerance
Gelato & Latte
Specialty Coffee Association
Gelato & Latte
V60
Gelato & Latte
Gelato & Latte

Coffee Roasteries

Кафето, което сервираме в Gelato&latte е специално кафе  (specialty coffee), прясно изпечено от Cofferо. Drekka пък са вносители на едни от най-известните пекарни в света, членове на SCA: Gardelli coffee, Taf, Five elephants, the Barn, Smart Roaster.

 

Освен страхотното ни кафе, в Gelato&latte предлагаме вода и топли напитки. На място приготвяме чай подбрана селекция на Teapigs, предоставени от Drekka. Горещият ни шоколад също се прави на място, като смесваме висококачествен шоколад single origin Peru с био какао и био захар. 

Вода
Gelato & Latte
Чай
Gelato & Latte
Млечен шейк
Gelato & Latte
Gelato & Latte

Десерти

В Gelato&latte, освен невероятния сладолед, през зимните месеи предлагаме домашно приготвени десерти с висококачествени продукти. Може да се насладите на шоколадово брауни, тирамису, цедено кисело мляко със сладко. Предлагаме солени и сладки гофрети изпечени и приготневи на място.

Брауни
Gelato & Latte
Тирамису
Gelato & Latte
Гофрети
Gelato & Latte