Gelato & Latte

Услугите, които предлагаме

Освен джелатото, което можете да опитате на една от четирите ни локации, можете да поръчате джелато за вашето лично или корпоративно събитие, като ние обещаваме да се отнесем с професионализъм и добро отношение. 

Gelato & Latte

Джелато в офиса

За да зарадвате колегите си или просто да подсладите работния ден в офиса, можете да поръчате джелато, което ще донесем до вашия адрес. За повече подробности и запитвания, моля да ни пишете на имейл: office@gelatoandlatte.com. 

Gelato & Latte

Рожден ден

Всеки повод заслужава вкусна почерпка, а какво по-вкусно от джелато. Разполагаме с няколко разновидности на преносима техника за джелато: кулбокс, количка, витрина. Бихме могли да превърнем всеки празник в незабравимо сладко преживяване за вас и вашите гости.

Мастър класове

С предварителна уговорка можем да проведем мастър класове - да ви покажем необятния свят на сладоледа. От измиването и приготвянето на плодовете и млякото до самия процес на създаване на джелатото. Свържете се с нас на office@gelatoandlatte.com за повече инфомация.

Gelato & Latte
Gelato & Latte

Детски работилници

 В Gelato&latte обичаме децата и редовно правим детски работилнички в нашите джелатерии. Освен много сладолед, там има много игри и забавления за децата.